خرید بک لینک شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با پیشگیری بهتر از درمان

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

بازیگوش بودن فرزند برنامه ارزان فست فود برنامه برای بنگاه املاک برنامه حسابداری ارزان رستوران برنامه رایگان املاک برنامه رایگان فست فود برنامه مدیریت املاک برنامه چاپ فیش رستوران بهترین برنامه حسابرسی رستوران بیماری مگالوبلاستیک بیماری کرون خرید برنامه املاک خونریزی مقعدی دلایل خونریزی مقعدی سرطان سینه شامپو تریاک شرایط زندگی کودک شناخت به موقعه سرطان صحبت کردن با کودک ضرر شامپو تریاک عارضه های کرون فروش برنامه املاک مرگ ناشی از سرطان سینه مگالوبلاستیک نرم افزار قوی فست فود نشانه های بیماری مگالوبلاستیک وقت‌گذرانی با کودک کرون کورک کورک چیست ؟

در خوردن عسل زیاده روی نکنید

خانه » پیشگیری بهتر از درمان » در خوردن عسل زیاده روی نکنید

خوردن عسل

در خوردن عسل زیاده روی نکنید

نتایج مطالعه محققان آمریکایی نشان می دهد، عسل آنقدرها هم که فکر می کنیم سالم نیست و تاثیرات عسل بر سلامتی تفاوت چندانی با شهد ذرت فروکتوز بالای فرآوری شده ندارد.

به گزارش سرویس سلامت دکتر آسان طب، این باور که شهد ذرت فروکتوز بالای فرآوری شده برای سلامتی مضر و عامل ایجاد چاقی و دیابت است، باعث شد تا تیم تحقیقاتی وزارت کشاورزی آمریکا(یو. اس. دی. ای.) این ماده را مورد بررسی و آن را با عسل طبیعی مقایسه کند.

تیم تحقیقاتی به مدت دو هفته به داوطلبان روزانه مقداری از سه شیرین کننده یعنی عسل، شکر، و شهد ذرت با فروکتوز بالا دادند و سپس قند خون، انسولین، کلسترول، و فشار خون ۵۵داوطلب را اندازه گیری کردند.

تیم تحقیقاتی به این نتیجه رسید که هر سه شیرین کننده تاثیر مشابهی دارند.بیشتر موارد تغییری نشان دادند و چربی خون، که یکی از عوامل موثر بیماری های قلبی است، با هر سه شیرین کننده بالا رفت.

سوزان ک. راتس، متخصص تغذیه یو. اس. دی. ای. و یکی از سه محقق این پروژه، در این باره می گوید:عسل ماده ای طبیعی است، اما شکر و شهد ذرت با فروکتوز بالا از نیشکر و ذرت گرفته می شود و ما می خواستیم تفاوت آنها را کشف کنیم، اما در واقع هر سه شباهت بسیار زیادی به هم دارند.

وی افزود:هر سه شیرین کننده مورد بررسی قرار گرفته شامل فروکتوز و گلوکوز هستند، میزان فروکتوز هر سه ماده نیز تقریبا برابر است.

asal

در خوردن عسل زیاده روی نکنید

میزان فروش شهد ذرت فروکتوز بالای فرآوری شده در سال های اخیر رو به افول بوده است که دلیل اصلی آن تصور مشتریان در مورد ناسالم بودن آن در مقایسه با دیگر شیرین کننده ها است. این در حالی است که تحقیقات انجام شده در سال های اخیر سندی مبنی بر ناسالم بودن این محصول در مقایسه با دیگر شیرین کننده ها ارائه نکرده اند.


مطالب پیشنهادی

توصیه‌ های قبل از اهدای خون را فرا گیرید

با مصرف شیر این خوراکی ‎ها را نخورید

تصمیم‌ های جدید برای پیوند اعضا +جزییات

ارتباط مصرف مکمل در حاملگی با هوش نوزاد

پربازدید های پیشگیری بهتر از درمان , سلامت , علمی

Sorry. No data so far.

نظرات شما